Undersec
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Undersec

Undersec

ΦόρουμΕικονοθήκηLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Τι έγινε και Εκλεισε Το Undersec? Οι Απαντησεις ΟΛΕΣ εδω!!!

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Admin
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 22
Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2014

Τι έγινε και Εκλεισε Το Undersec? Οι Απαντησεις ΟΛΕΣ εδω!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Τι έγινε και Εκλεισε Το Undersec? Οι Απαντησεις ΟΛΕΣ εδω!!!   Τι έγινε και Εκλεισε Το Undersec? Οι Απαντησεις ΟΛΕΣ εδω!!! I_icon_minitimeΠαρ Μάης 15, 2015 12:55 am

Το Undersec το Ανοιξαμε πρωτα το 2009 αλλα εγινε εμφανες το 2010 στις μηχανες αναζητησης........
το 2013 ηταν η τελευταια χρονια του φορουμ λογο νομικων απειλων......
ημασταν 3 παιδια που το φτιαξανε 18αριδες κτλ δεν χρειαζεται να περιγραψω......
βγαλαμε κοντα στις 200χιλιαδες ευρω συνολικα από το φορουμ και λοιπων όταν μας ζητησαν οι Αστυνομικες αρχες να παραδοσουμε το σιτε τους το δωσαμε.........τα αρχικα μελη ηταν οι: hacker23 @@@@@ και @@@@@ δυσστιχος δεν γινετε να αποκαλύψουμε ονόματα παραμονο το δικο μου οι δυο αυτοι τυποι λοιπων! πηραν τα 190:000 και μου αφησαν τα 10 και καποια στιγμη αν θυμαστε εχε ξανα ανοιξει για λιγο το undersec.info που λεγαν ότι πουλιθικε και τα λοιπα.......ΟΧΙ δεν πουληθικε!!!1 Εγω το ανοιξα....... μετα από λιγες μερες εγραψαν αυτόSadλnk θα το βαλω στο τελος)
και αυτό:Όπως αναφέρεται και από σχόλιο αναγνώστη στο post του clopy and paste, αλλά και στην παραπάνω σελίδα στο facebook, ο λόγος διακοπής είναι η ανάγκη συγκέντρωσης χρημάτων για την πληρωμή του hosting, της φιλοξενίας του forum, δηλαδή. Προφανώς οι administrators, αν κατορθώσουν να μαζέψουν το απαιτούμενο ποσό, θα μπορέσουν να "ανεβάσουν" και πάλι το forum.
Εκαναν αυτην την ανακοινωση για προλαβουν να φυγουν πριν να είναι αργα....

αυτά παιδια τωρα το κειμενο που γραψαν ως ταχατε hacker23:
«Φίλε undersec να λέμε και κάποιες αλήθειες μιας και με ανέφερες στο θέμα αυτό και λες πως έχεις τα στοιχεία μου… (που στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι, δεν έχεις απολύτως τίποτα Smile) Εγώ είμαι εκείνος που σου κάνει ddos (Distributed Denial of Service) attack και θα σου πω τον λόγο!

Πες μου κάτι, ζητάς λεφτά έτσι στο ξεκάρφωτο, και καλά δηλαδή; Να σου πω, τώρα το θυμήθηκες για το φόρουμ σου; Τώρα θυμήθηκες που σε χτυπάνε να ζητήσεις λεφτά, εεε; Δηλαδή τόσο καιρό τα μέλη που είναι Golden και VIP από τα οποία έχεις βγάλει πάνω από 70.000€ δεν σου έχουνε προσφέρει τίποτα ε; Καλά πόσο μ@λ@κες μας έχεις;

Εγώ θα συνεχίσω να σε χτυπάω αν δεν τακτοποιήσεις μερικά πράγματα, αν δεν βάζεις το χέρι σου στο φόρουμ να το κάνεις όπως ήταν και όλους να τους βοηθάς όπως σε βοηθάνε και αυτοί, και να εξηγήσετε σε όλους τί γίνεται, πολλοί χρήστες έφαγαν ban άδικα χωρίς να τους εξηγήσετε τίποτα…

Και στο mod zone λέτε τις μ@λ@κίες σας! (πίσω από τους τοίχους όπως λέει ο supermario, για σώπα ρε, αλήθεια ε; πίσω από τους τοίχους; είδες που τα διάβαζαν κι άλλοι όμως Wink; εννοώ τα member δεν πρέπει να μάθουν τί γίνεται; πες μου κάτι, γιατί τα θες αυτά τα λεφτά; Άστο, να στο πω εγώ επειδή τα βλέπεις σκούρα και στα @@ σου για όλους, είπες να μαζέψεις μερικά λεφτά τώρα που θα κλείσεις το forum αυτό εφόσον δεν θες, όχι γιατί δεν έχεις χρόνο να το κρατήσεις γιατί άμα ήθελες μια χαρά θα ήταν και δεν θα είχες πρόβλημα με κανέναν!

Να σου πω, εκεί που λες ότι έχεις τα στοιχεία μου, νομίζεις ότι με απειλείς; Θέλεις να στο κατεβάσω 24/24 κάτω το forum να δούμε ποιός απειλεί; Ξέρω δεν είναι σωστό το ddos, αλλά ούτε εσύ είσαι σωστός που νομίζεις ότι μας βρήκες όλους κορόιδα και το μόνο που κάνετε είναι να απαντάτε με ένα smile Smile!!!

Είμαι κάποιος παλιός φίλος, δεν με θυμάσαι…αλλά εγώ σε θυμάμαι D…;

Αν θες και έχεις τα κότσια σαν άντρας, μην με κάνεις ban ή σβήσεις το σχόλιο αυτό, αλλά απάντα σαν άντρας αν θεωρείς τον εαυτό σου άντρα!
ΤΕΛΟΣ ΜΗΝΗΜΑΤΟΣ

Ευχαριστώ, με εκτίμηση προς όλους, Ο admin αυτου του site-Hacker23
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://undersec.catsboard.com

Τι έγινε και Εκλεισε Το Undersec? Οι Απαντησεις ΟΛΕΣ εδω!!!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Undersec Uploads

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Undersec :: Γενικα - General :: Σχετικά με τις Νεες Ομαδες μελών και Τη ΝΕΑ κοινότητα-
Μετάβαση σε: